عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • به سر دبیران و کار گزارن برخی رسانه های همگانی و نهادهای نظارت بر این رسانه ها در کشور/شنبه 17/07/1400
    ---
    بسود کشور و ملت و نظام و بهینه سازی زندگی به تبادل گفتمانهای علمی ؛ بی تعصب غنا ببخشیم
    ---
    تیک و لایک و دیسلایک زدن روی نظرات گوناگون در رسانه های همگانی پشیزی ارزش علمی ندارند چرا که هیچ اطلاعاتی را ، نه خوب و نه بد ، از دانش و منطق و گرایشهای پنهان شدگان پشت تیکها را مشخص نمی کند و از هرگونه بازده مثبت و سازنده تهی است .
    علم و شهامت و اراده ی مثبت و سازنده ی مفید این است که نظرات خود را در نوشته هایی گویا و رسا و مستدل و مستند علمی و واقعی برای تایید یا نقد به دیگران عرضه کنیم و خود علت پذیرفتن یا رد نظرات دیگران را منطقی و مستدل و مستندبصورت مکتوب بیان نماییم.
    افسوس که راه غنا بخشیدن به فرهنگ گفتمان مثبت و سازنده را هنوز اربابان قدرت با قصد یا بی قصد به ما آموزش نداده اند و با هیچ دلیل مشخص نیست مسئولیت گریزی در ایجاد محرومیت از اگاهییهای مفید سرنوشت ساز بگردن کیست؟!
    تزریق یک سویه اطلاعات بسود هیچ فرد و جامعه ی پویا نیست و چنین رویه ی غیر علمی هیچ راهی را برای پیشرفت و شکوفایی سالم به روی جامعه باز نمی کند.

  • به پایگاه روشنگری در باره بی بازده شدن این پایگاه در روزهای تعطیلی/ جمعه 16/07/1400
    ---
    روح و عقل مردم را بی غذا نگذارید!!!
    ---
    ملت را حتی یک لحظه از غذای فکری- عقلی محروم کردن خطا و زیان بس جبران ناپذیر است و تنها دشمنان اند که از این وضعیت فاجعه بار سود می برند!!!
    چرا سر دبیری این پایگاه در روزهای تعطیل برای رساندن غذای فکری به ملت بر خلاف اصول حرفه ی اطلاع رسانی همگانی بی پاسخگویی رفتار می کند و ملت را بدین گونه از غذای عقلی و روحی روشنگریهای قرآنی و عقلی حیات بخش و سرنوشت ساز که در نظرات به پایگاه ارسال می شوند محروم می سازد؟؟؟!!!
    دشمنان از هر لحظه در غفلت رها کردن ملت بد ترین برداشتها را بسود اهداف پلید خود درو می کنند!!!

  • دلیل قرآنی و عقلی ضرورت همیشگی بودن سوگ واری چیست؟
    ---
    امير مؤمنان علی (ع) در پرتو تربیت دینی – قرآنی بی خدشه ی پیامبر اسلام (ص) در میان بستگان و صحابه پیامبر به اوج ایمان توحیدی دین الهی رسیده بود و سخنان این بنده ی صالح در نهج البلاغه آیینه ی تمام نمای این ایمان است.
    سوگ علی (ع) برای پیامبر اسلام (ع) در زمان رحلت رسول خدا بی تردید از همین ایمان صادق به مجاهدتها و فداکاریها عالمانه ی نستوه و بی وقفه پیامبر تا آخر عمر مبارک آن حضرت در راه تبلیغ دین خدا و دفاع از این دین قرآنی و از عظمت ارزش تبلیغ دین اسلام و شایستگی والای فدا کاری برای این دین برخواسته و سرچمه گرفته است .
    بسیار شایسته بلکه ضروری است کسانی که با هر هدف سوگ وار ی را بعنوان مراسم همیشگی لازم برای دین و مذهب ترویج می کنند شواهد و دلایل بی خدشه ای را برای ضرورت همیشگی برگذار کردن مراسم سوگ واری از آیات محکم و مفصل قرآن و از سنت مستند و معتبر پیامبر اسلام و از سیرت بی خدشه ی امامان از اهل بیت پیامبر مطابق بااصول متین استدلال عقلی بیاورند تا مردم بتوانند با بصیرت قرآنی و عقلی به اینگونه مراسم بی بیم از گرفتار شدن به هر گونه خطا و گناه مقید باشند و در رفتار و گفتار و پندار همیشه به این مراسم عمل کنند.
    توجیه قرآنی و عقلی - منطقی مقدار وقت و دارییهایی که از بیت المال و از جیب مردم روی اینگونه مراسم در طول قرنها تا کنون هزینه شده اند در مقایسه با بازده مثبت و سازنده ای که این هزینه ها در طول این مدت برای پیشرفت علمی و اجتماعی و رفاه خدا پسندانه و ایجاد وحدت و همبستگی میان جوامع مسلمان داشته اند برای آگاهی مسلمانان ضرورتی اجتناب ناپذیر و غفلت ناپذیر است و فردای قیامت داعیه داران ترویج چنین مراسمی حتما برای پاسخگویی در محضر خداوند به این توجیه نیاز مبرم خواهند داشت.

  • وظیفه و مسئولیت دینی و مذهبی رسانه های همگانی چیست؟
    ---
    پایگاه های رسانه ای همگانی اگر صفحات دینی و مذهبی رسانه ای خود را بافراخوان دین شناسان مذهب شناس و سایر دانشمندان اندیشمند خرد گرا با عرضه ی علمی محترمانه مستند و مستدل افکار دینی و مذهبی به عرصه ی تبادل علمی قرآنی و عقلی اندیشه های دینی و مذهبی تبدیل نکنند بیهوده و بی هیچ نتیجه و بی هیچ پیامد مثبت و سازنده چنین افکاری را ، با نبود نقد علمی قرآنی و عقلی منطقی ، گنگ و نامفهوم و غیر قابل درک و غیر قابل اثبات یکسویه به اذهان مردم تزریق می کنند .
    رویه انتقادی مطرح شدن احکام و اعتقادات در قرآن ؛ آشکار ثابت می کند خداوند به تبادل علمی – عقلی اندیشه ها ارج می نهد و ارزش می داند و این تبادل را راه گشای تثبیت و ترسیخ حقایق دینی و مذهبی الهی انکار ناپذیر و جدا سازی این حقایق از آلاینده های معیوب و غیر قابل اثبات برخاسته از ذهن کم ظرفیت بشر می داند و از هرگونه حرمت شکنی علیه دین و مذهب عالمانه جلوگیری می کند.
    رویه الهی علمی - انتقادی عرضه کردن احکام و اعتقادات قرآنی با فراخوان و به چالش کشیدن عقل بشر به رقابت با قرآن ؛ در آیات محکم و مفصل قرآنی در این زمینه نشانگر اعتراف خداوند به اهمیت علمی این رویه در قالب تبادل افکار و اندیشه ها برای رسیدن به نتیجه مثبت و سازنده ی درک علمی حقایق قرآن بی هیچ گونه تحمیل خرد گریز است .
    این رویه ی علمی زمینه ی احتکار دین در دست نا اهلان و تحمیل اندیشه های غیر علمی غیر قابل اثبات توسط آنان به اذهان توده های نا آگاه مردم بنام دین و مذهب را از بین می برد ، و حرمت حیثیت علمی قرآنی دین حقیقی خداوند را تثبیت می کند و از آلوده شدن این دین با اندیشه های ناقص بشر ؛ عالمانه جلوگیری می نماید و دکان کاسبی با دین و مذهب را به روی نااهلان منفعت طلب محکم می بندد.
    مسئولیت علمی هر نظام حکومتی که بنام دین خدا به مردم عرضه می شود در زمینه ی ضرورت عرضه ی عالمانه دین و مذهب بس سنگین است که اگر عالمانه و مطابق با داده های محکم بی خدشه ی وحی الهی و احکام و اعتقادات بی خدشه ی این وحی این مسئولیت با تعهد علمی انجام نگیرد حیثیت و اصالت الهی - علمی دین خدا را لوث و نابود می کند.
    نتیجه ی گریز جاهلانه و منفعت طلبانه از ایفای این مسئولیت الهی خطیر بی تردید در دنیا و آخرت بحکم وحی تحریف نشده ی الهی که آخرین آن قرآن کریم است ؛ و بال گردن متصدیان آن خواهد شد.