استاد خاتمی نژاد- تاثیر گناهان در بلایای طبیعی


آیا بلاهای طبیعی فقط در اثر گناهان ماست؟
قرآن در اینباره چه گفته است؟
موسسه عصرظهور اراک
www.asre-zohur.ir


+ 
7

- 
1
ارسال در 1398/11/15 ساعت 12:45 2020-2-4 12:45:44
محسن
توسط محسن


عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • مهمان 98/11/24 ساعت 12:47

    وظیفه ی مذاهب منسوب به دین خدا چیست؟
    ---
    مذاهب دینی در آیین و دین مبین اسلام با رهنمود گرفتن از حکم آشکار خداوند در قرآن کریم:«... فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ»﴿ آیه ۱۲۲ سوره توبه ﴾ به حفظ و نگهداری و بیان جزئیات احکام و اعتقادات قرآن کریم موظف گردیده اند.
    خداوند در قرآن کریم نیز مذاهب اسلامی را برای مصون و پاک ماندن از تحریف و کج روی در دین مکلف کرده در باور و پیروی از احکام و اعتقادات قرآن کریم از راه و روش و سنت پیامبر اکرم (ص) پیروی و تأسی کنند:« َقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا»﴿ آیه ۲۱ سوره أحزاب ﴾.
    با تدبر و تأمل در همه ی آیات قرآنی که در خطاب به شخص پیامبر ؛ آن حضرت را با یکی از مشتقات زبانی لفظ « اتباع » یعنی پیروی فرا می خوانند به این نتیجه می رسیم که حضرت ختمی مرتبت به فرا تر رفتن از احکام و اعتقادات وحی الهی مجاز نبوده است: « وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ...»﴿آیات ۴۴ تا ۴۷ سوره حاقه﴾ و به پیروی بی فزونی و کاستی از احکام و اعتقادات قرآن موظف گردیده است.
    بنا بر آن چه در بالا توضیح داده شد ؛ صاحبان مذاهب در پیروی و تأسی از پیامبر که أمین وحی الهی قرآن کریم بوده ؛ هرگز حق فرا تر رفتن از احکام و اعتقادات قرآن را نداشته و اجازه نداشته اند به ابتکار احکام و اعتقادات جدید برای دین الهی بپردازند.
    این توضیح ما را به این اصل رهنمون می سازد که ائمه ی اطهار از خاندان پیامبر با پایبندی به وحی الهی هرگز به افزودون احکام و اعتقادات جدید یا متضاد و متعارض با احکام و اعتقادات قرآن کریم از جانب خود اقدام ننموده اند.
    هر چه بر خلاف این اصل در تضاد و تعارض با احکام و اعتقادات قرآن به این بندگان مقرب والا مقام نسبت داده شده است جعل و تزویر دروغ و باطل و دور افتادنی است و این بندگان مقرب خدا بحکم قرآن از آن بیزارند.
    بندگان مقرب خدا عموما در عرصه ی قیامت بهنگام رویا رویی با جعالان دروغ گوی تزویر گر ؛ از این افزوده ها و از صاحبان و پیروان افزوده های جعلی دروغ که با وحی الهی در تضاد و تعارض بوده اند اثبات بیزاری خواهند کرد.:«إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُوا مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا وَرَأَوُا الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الْأَسْبَابُ»﴿آیه ۱۶۶ سوره بقره﴾.
    خداوند حساب گر حساب رس در آیات محکم و مفصل عدیده ای در قرآن کریم از جمله در هشدارهای این کتاب هدایت آسمانی ، آشکار ساخته است که جعالان و دروغ گویان را به سزای دروغهای ننگینی که به بندگان مقرب در دنیا بسته اند خواهد رساند.
    پیروان دین مبین اسلام برای مصون ماندن از گرفتار شدن به احادیث و روایات جعلی که ظالمانه به ائمه از اهل بیت پیامبر و سایر بندگان مقرب خدا نسبت داده می شوند باید برای همیشه خود را با حد و مرزها و بایدها و نبایدهای شناختهای فرهنگ اصیل دین داری و مذهب داری قرآنی آشنا و آگاه م مسلح سازند تا از افتادن در دام جعالان دروغگوی دین فروش و مذهب فروش در امان بمانند.

  • مهمان 98/11/19 ساعت 11:16

    به پایگاه های اطلاع رسانی بولتن نیوز ، خبر فوری ، روشنگری ، الف و تابناک / شنبه 19/11/1398
    ---
    آیا به بد ترین تحریفها و بهره جوییها از حدیث شریف ثقلین خرد مندانه اندیشیدایم؟
    ---
    -- اگر دین داری و مذهب داری برای ما نوع بشر ارزشهای حیاتی و سرنوشت ساز جایگزین ناپذیر اند
    -- و میخواهیم در دین و مذهب به بد ترین تحریفها و بد ترین بهره جوییها از حدیث شریف ثقلین که توسط زمره ی حرام خور دین فروشان از خدا بی خبر برای ترویج کاسبی حرام دین فروشی خود در تفسیر وارونه ی قرآن ستیز و خرد گریز این حدیث ظالمانه بنام اهل بیت مظلوم پیامبر برای بدنام کردن این خاندان مطهر مقرب خدا انجام گرفته اند آگاه شویم
    -- باید با لبیک گویی به تاکید خداوند دانای مطلق در قرآن کریم:« نَحْنُ أَعْلَمُ بِمَا يَقُولُونَ وَمَا أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِجَبَّارٍ فَذَكِّرْ بِالْقُرْآنِ مَنْ يَخَافُ وَعِيدِ » ﴿ آیه ۴۵ سوره ق ﴾ و با خرد گرایی
    -- و به دور از هرگونه غلو و افراط و تفریط و تعصب خرد ستیز به حد و مرزها و بایدها و نبایدهای آشکار سرشت نشین شناختهای فرهنگ اصیل دین داری و مذهب داری قرآنی و هشدارهای رسا و گویای این کتاب آسمانی هدایت در این زمینه رجوع کنیم
    -- و در این ملاکها و معیارهای الهی دین داری و مذهب دارای همیشه با تعقل و تدبر بیاندیشیم
    -- تا بتوانیم دین داری و مذهب داری خود را مطابق این ملاکها و معیارهای الهی ، خدا پسندانه تصحیح کنیم و رضای خدواند را بنفع خود جلب نماییم
    -- و بتوانیم به آثار نویدهای بی مانندی که خداوند یکتای منان و دانای مطلق در قرآن داده است در دنیا و آخرت خود برسیم.
    -- این نوشته فقط فراخوانی ضروری و دلسوزانه به دین داران مذهبی خدا جوی برای تفکر و تدبر در روش دین داری و مذهب داری خود برای سازمان دهی خدا پسندانه ی این ارزشهای الهی در زندگی است و خدا می داند که هیچ بهره جویی شخصی و گروهی دنیوی در آن پیگیری و دنبال نمی شود.

  • آیدی مهمان عزیز ، چند بار خوندم سر در نیاوردم چی میگید شما . جمله نویسی ، متن نویسی ، خُب حالا چی شد ؟ یقینا من سوادم کم هست ، یکجوری بنویس من کم سواد هم چیزی بفهمم

  • مهمان 98/11/19 ساعت 14:32

    عُمَری دروغگو که خودت را شیعه جا زده ای خجالت بکش