رائفی پور | مگه میشه خدا نبخشدت


سخنرانی جنود عقل و جهل ماه رمضان 1397 - کهف الشهدا



+ 
130

- 
9

عرض x طول

دکمه اشتراک گذاري تلگرام ارسال ويدئو در تلگرام

ارسال نظر
CAPTCHA
کد امنیتی زیر را وارد نمایید.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
نظرات
(برای مشاهده نظرات کلیک کنید)
  • مهمان 98/11/24 ساعت 12:50

    وظیفه ی مذاهب منسوب به دین خدا چیست؟
    ---
    مذاهب دینی در آیین و دین مبین اسلام با رهنمود گرفتن از حکم آشکار خداوند در قرآن کریم:«... فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ»﴿ آیه ۱۲۲ سوره توبه ﴾ به حفظ و نگهداری و بیان جزئیات احکام و اعتقادات قرآن کریم موظف گردیده اند.
    خداوند در قرآن کریم نیز مذاهب اسلامی را برای مصون و پاک ماندن از تحریف و کج روی در دین مکلف کرده در باور و پیروی از احکام و اعتقادات قرآن کریم از راه و روش و سنت پیامبر اکرم (ص) پیروی و تأسی کنند:« َقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا»﴿ آیه ۲۱ سوره أحزاب ﴾.
    با تدبر و تأمل در همه ی آیات قرآنی که در خطاب به شخص پیامبر ؛ آن حضرت را با یکی از مشتقات زبانی لفظ « اتباع » یعنی پیروی فرا می خوانند به این نتیجه می رسیم که حضرت ختمی مرتبت به فرا تر رفتن از احکام و اعتقادات وحی الهی مجاز نبوده است: « وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ...»﴿آیات ۴۴ تا ۴۷ سوره حاقه﴾ و به پیروی بی فزونی و کاستی از احکام و اعتقادات قرآن موظف گردیده است.
    بنا بر آن چه در بالا توضیح داده شد ؛ صاحبان مذاهب در پیروی و تأسی از پیامبر که أمین وحی الهی قرآن کریم بوده ؛ هرگز حق فرا تر رفتن از احکام و اعتقادات قرآن را نداشته و اجازه نداشته اند به ابتکار احکام و اعتقادات جدید برای دین الهی بپردازند.
    این توضیح ما را به این اصل رهنمون می سازد که ائمه ی اطهار از خاندان پیامبر با پایبندی به وحی الهی هرگز به افزودون احکام و اعتقادات جدید یا متضاد و متعارض با احکام و اعتقادات قرآن کریم از جانب خود اقدام ننموده اند.
    هر چه بر خلاف این اصل در تضاد و تعارض با احکام و اعتقادات قرآن به این بندگان مقرب والا مقام نسبت داده شده است جعل و تزویر دروغ و باطل و دور افتادنی است و این بندگان مقرب خدا بحکم قرآن از آن بیزارند.
    بندگان مقرب خدا عموما در عرصه ی قیامت بهنگام رویا رویی با جعالان دروغ گوی تزویر گر ؛ از این افزوده ها و از صاحبان و پیروان افزوده های جعلی دروغ که با وحی الهی در تضاد و تعارض بوده اند اثبات بیزاری خواهند کرد.:«إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُوا مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا وَرَأَوُا الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الْأَسْبَابُ»﴿آیه ۱۶۶ سوره بقره﴾.
    خداوند حساب گر حساب رس در آیات محکم و مفصل عدیده ای در قرآن کریم از جمله در هشدارهای این کتاب هدایت آسمانی ، آشکار ساخته است که جعالان و دروغ گویان را به سزای دروغهای ننگینی که به بندگان مقرب در دنیا بسته اند خواهد رساند.
    پیروان دین مبین اسلام برای مصون ماندن از گرفتار شدن به احادیث و روایات جعلی که ظالمانه به ائمه از اهل بیت پیامبر و سایر بندگان مقرب خدا نسبت داده می شوند باید برای همیشه خود را با حد و مرزها و بایدها و نبایدهای شناختهای فرهنگ اصیل دین داری و مذهب داری قرآنی آشنا و آگاه م مسلح سازند تا از افتادن در دام جعالان دروغگوی دین فروش و مذهب فروش در امان بمانند.

  • مهمان 98/11/18 ساعت 11:31

    لازمه های سخن در باره احکام و اعتقادات دین و مذهب چیستند؟
    ---
    هر سخنی بنام دین و مذهب در زمینه ی احکام و اعتقادات اگر به آیات محکم و مفصل حد و مرزها و بایدها و نبایدهای شناختهای فرهنگ دین داری و مذهب داری قرآنی که در حقیقت قانون اساسی دین مبین اسلام را تشکیل می دهند مستند نباشد و برای اثبات مسائل خود اصول استدلال منطقی - عقلی را به کار نبرده باشد چنین سخنی فاقد ارزش دینی و مذهبی و فاقد پایه های مستحکم اثبات عقلی است.
    نشر هرسخنی بنام دین و مذهب بی توجه به ملاکهای قرآنی و عقلی که در پارگراف بالا یاد آوری شده اند بنا به حد و مرزهاس شناختهای قرآنی و هشدارهای فراوان قرآن ، که چگونگی درستی و نادرستی دین داری و مذهب داری را مشخص و آشکار ساخته اند ، گمراهی آفرین و دخالت بیجا در دین خدا و مذهب قرآنی اصیل اهل بیت پیامبر و گناه کبیره ی نابخشودنی است.
    سخن از احکام و اعتقادات دین و مذهب با بی توجهی به ملاکها و معیارهای فوق انسان را با خواست خود به ترویج گمراهی دین داران و به گناهان کبیره ی دخالت در امور منحصر به خداوند گرفتار می کند و در قیامت امکان جبران برای صاحب سخن وجود نخواهد داشت.
    مهمترین لازمه های سخن در باره احکام و اعتقادات دین و مذهب آگاهی کامل به حد و مرزها و بایدها و نبایدهای شناختهای دین داری و مذهب داری قرآنی و آگاهی کامل به چگونگی به کار گیری درست اصول استدلال عقلی است.